Barbecue

Kies voor onze all-in barbecueservice

Een biefstuk, kippen- of varkenssaté, chipolata, varkenshaasje, zalm in aluminiumfolie, zeevruchten,… Noem maar op, wij bakken alle vlees en vis volgens de regels van de kunst. Onze bakkerskunsten vullen we aan met een heerlijk buffet waar uw gasten naar believen verse groenten, aardappel-, en pastabereidingen kunnen opscheppen.

U mag voor uw feest rekenen op een all-in barbecueservice

  • Dankzij onze bijzonder strenge criteria voor vlees en vis mag u rekenen op kwaliteitsvolle en verse producten. U kiest volledig vrij welke vlees- en vissoorten wij bereiden.
  • Wij komen ter plaatse met een voldoende groot barbecuetoestel en alle benodigdheden. Wij nemen het volledige bakwerk op ons. Uw gasten komen langs waarna wij het warme vlees of de vis op het bord leggen.
  • Uw gasten kiezen zelf uit het barbecuebuffet wat ze wensen. Dit buffet bevat naar wens heerlijke pastasalades, groentesalades en -schotels, rijstsalades, zelfgemaakte aardappelsla, gevulde eitjes,… Ook warmte groentjes zijn mogelijk.
  • Wij maken er een erezaak van uw barbecuebuffet mooi aan te kleden en alle schotels aantrekkelijk en visueel verzorgd te presenteren.

Barbecuen in de winter?

Voor een winterbarbecue mag u rekenen op een aangepast aanbod. Zo voorzien we het barbecuebuffet van typische, heerlijk geurende wintergroenten zoals witloof, broccoli, spruitjes, wortelstoemp,… Onze zelfgemaakte warme sauzen zoals peper- en champignonsaus maken het winters barbecuefeest helemaal compleet.

Een barbecue in het vooruitzicht?

Wij komen persoonlijk langs om te luisteren naar uw culinaire wensen. Wij tonen u graag onze barbecuemogelijkheden en -formules. Op basis van dit kennismakingsgesprek werken we op maat een compleet voorstel uit.

Maak een afspraak